Drikkevandskølere

Asset vandkøler
Asset er en italiensk producent af vanddispenser, og faktisk den største i Italien. Med mere end 20 års erfaring har Asset lært at skabe kvalitetsprodukter, og er nu klar til at indtage det internationale marked. Asset laver vandautomat som passer til flere forskellige institutioner, så ens kollegaer eller elever hele tiden kan få lækkert iskoldt vand.

Booth vandkøler
Booth producerer forskellige vandkølermodeller til forskellige behov. Booth er kendt for sine kvalitetsprodukter, hvor man til enhver tid kan nyde et glas iskoldt vand. En drikkevandskøler fra Booth er perfekt til arbejdspladser eller skoler, hvor mange mennesker har brug for koldt vand for at kunne holde koncentrationen.

ENKI vandkøler
ENKI er en ret speciel vandkøler. Den er af Jacob Jensen design, hvilket vil sige, at den er utrolig smuk og funktionel på samme tid. Ikke nok med at man med ENKI vandkøler kan få lækker koldt vand, så fungere selve vandkøleren som installationskunst, da den har rene linjer og kan passe til alle omgivelser.

Foster vandkøler
Foster blev grundlagt tilbage i 1946 i USA, og startede oprindeligt med at producerer frysere, men deres sortiment har dog udviklet sig gennem årene. I dag producerer Foster nemlig også vandkølere. Foster’s apparater er forbundet med høj kvalitet og stor driftsikkerhed, så man til hver en tid kan nyde et koldt glas vand.

Igloo vandkøler
Igloo blev grundlagt tilbage i 1947 i USA. Igloo er en af verdens største producenter af køletasker i alle mulige afskygninger. Med en køletaske fra Igloo er det nemt at holde sine ting kolde og lækre, selvom man bruger en hel dag på stranden. De har udviklet nogle specielt til væske, så man efter en dag i solen kan nyde et glas koldt vand eller andet væske.

Niagara vandkøler
Niagara blev grundlagt tilbage i 1990 med den vision om, at alle skal have mulighed for lækkert og rent drikkevand. Niagara producerer både vandkølere men også vandrensere for at give alle den bedste drikke oplevelse.

Oasis vandkøler
Oasis blev grundlagt tilbage 1910, hvor de begyndte at producerer vandkølere. De laver flere forskellige modeller, blandt andet nogle hvor der er en flaske, der skal udskiftes. Man kan få en vandkøler til lige nøjagtigt, det behov man nu må have.

River vandkøler
River producerer forskellige fontænevandskølere. Man kan få en vandkøler fra River, som passer til at stå på gulvet, eller en som passer til at hænge på væggen. Med en vandkøler fra River vil man til hver en tid kunne få dejligt koldt vand. Derudover er den nem at vedligeholde, så man ikke skal bekymre sig om dette.

Wave vandkøler
Wave producerer en lang række forskellige vandkølere. Man kan få flere størrelser, man kan nemlig vælge i mellem en vandkøler, der kan producere 30, 60 eller 80 liter koldt vand pr. time. Derudover kan man også vælge om man vil have en vandkøler med brus eller ej. Der er altså stort set en til alle behov.

Elite vandkøler
Elite er en britisk virksomhed, der producerer forskellige vandkølere. Man kan fx både få vandkøler til bord eller til gulv afhængigt af ens behov. Elite, som navnet lægger op til, producerer kvalitetsprodukter, så alle deres kunder kan nyde et dejligt glas koldt vand.

Cosmetal vandkøler
Cosmetal er en italiensk virksomhed, der har mere en 30 års erfaring med at producerer forskellige vandkølere. Alle produkterne fra Cosmetal er 100% italiensk. Det vil sige, at vandkølerne er af bedste kvalitet, og samtidig har et lækkert italiensk design. Vandkølerne kan fås i forskellige størrelser, så der er en der passer til ethvert behov.

© Copyright Vandautomat